Cursuri dans contemporan Bucuresti sector 3

Conceptul de dans contemporan poate fi văzut din două direcţii, conform cu definirea termenului “contemporan”. Astfel, acesta poate să însumeze toate tipurile actuale de dans, specifice timpurilor în care trăim, precum hip hop, tehno, dansurile clasice, dansurile de salon. Dat fiind faptul că toate acestea se practică în zilele noastre, nu am putea afirma că nu sunt contemporane. Dar există un al doilea unghi din care este privit dansul contemporan şi care evocă o estetică, o manieră de a dansa, un stil diferit, multiplu de dans. Fiecare dansator, coregraf sau spectator are propriul stil în care vede, primeşte ori reprezintă acest dans. Fiecare privire, gest sau minte oferă o altă interpretare, o nouă definire, o transpunere proprie cu aşteptări diferite faţă de cel dinainte. Dansul contemporan a luat naştere în secolul XX, ca urmaş firesc al dansului modern, îmbinat cu alte tehnici de dans specifice acestei perioade. Date fiind complexitatea, întinderea şi permanentă actualizare a dansului contemporan, găsirea unei definiţii cuprinzătoare a acestuia este destul de dificilă. Opus stilului tradiţional precum baletul, dansul contemporan nu este asociat cu anumite tehnici, dar cu o filozofie specifică. Practicanţii explorează energia naturală şi emoţiile propriului trup pentru a da naştere unor mişcări adesea foarte personale.

Alaturi de un personal foarte bine pregatit cele doua sedinte pe saptamana sunt o adevarata experienta de exercitiu, miscare si delectare emotionala.

  Contacteaza-ne acum pentru inscriere la tel: 0752099600

  sau completeaza formularul pentru a face o inscriere prin Email:

  Acordul privind politica de confidentialitate (necesar)
  Sunt de acord

  Numele (necesar)

  Adresa de email (necesar)

  Numar de telefon (necesar)

  Varsta copil

  Clasa - in care este la scoala daca e cazul

  Alege cursurile
  After-SchoolMuzica-CantoMuzica-ChitaraMuzica-PianMuzica-VioaraLimbi Straine-EnglezaLimbi Straine-GermanaArte MartialeDans-ContemporanDans-SportivBaletActorieStreet Dance

  Mesaj

  V-ar putea interesa: